Minőség

 

Mondhatjuk azt büszkén, hogy ezzel nem volt még problémánk! Egyetlen egy vásárlónk sem cserélt, küldött vissza nálunk vásárolt ruhát. Ez minket nagyon megnyugtat! A jövőben is szeretnék ezt a  tendenciát megtartani.

Az amerikai márkák és persze az Italien Stile minőség, a legjobban anyag minőségben mutatja  legnagyobb eltérést a megszokottaknál. A sok mosás, a vasalás, viselés sem csökkent az esztétikából. A színek, a fazon megmarad. Nem nyúlik ki, nem mennek össze. Persze nem marad új, azt nem állítjuk, de hogy többet tudunk örülni a szépségüknek, finom anyagaiknak az biztos.

A használt ruháink, legtöbbször azért kerülnek ebbe a kategóriába, hogy használt, mert nincsen rajtuk címke. Nem szeretnénk senkit becsapni, hogy új terméket vár és esetleg a márkajelzéssel ellátott ruha nem a brand címkét viseli. Így ezek használt ruhák megnevezést kapták. Az új ruhák természetesen viselik a címkét, vagy valami jelölést, ami utal az új eredetére, ilyen például a  brand matrica.

Minőség mellett szól nálunk, hogy a termékeket kicseréljük. Ez akkor jöhet szóba, ha mégis valamiért nem lenne jó a kiválasztott ruha vagy tévedés történt a méretet illetően a vásárlás során. Biztosan mondhatjuk, lyukas, vagy foltos vagy hibás terméket nálunk nem lehet vásárolni. Így, mikor  a terméket visszavesszük videós felvételt készítünk, hogy vitás helyzet során, igazolni tudjuk, hogy szabályosan jártunk el.

Előzetesen is lehet telefonon érdeklődni mindegyik termékről, ha esetleg szükséges információ elengedhetetlen a döntéshez, mindig szívesen állunk Vevőink rendelkezésére.